fbpx

25 Antwoorden op “Reacties”

 1. Varsenare – België

  Onze ervaring was zeer positief te noemen gezien dhr. Wyffels’ snelle reactie en zijn directe maar zeer professionele aanpak naar ons probleem toe.
  Voor mij is dhr. Wyffels zeer deskundig en ik wil hem zéker aanbevelen naar andere potentiele klanten.
  Ons dossier werd uiteindelijk volledig opgelost zonder bijkomende kosten en alles werd verder door de verzekeringsmaatschappij geregeld na zijn deskundige tussenkomst.
  Ik vermoed dat z’n jarenlange staat van dienst, diverse opleidingen en zeker z’n grote passie voor de watersport van hem een echte top-professional in zijn vak hebben gemaakt. Iemand waarbij je met al je vragen op maritiem gebied kan te rade gaan.
  Met vriendelijk groeten,
  In eer en geweten opgesteld
  Jef van den Berg – eigenaar boot ” De Fieke “

 2. Geachte heer Wyffels
  Hartelijk dank voor uw gedetailleerde verslag en uw bootadvies. Het is voor ons een grote opluchting dat we een goede investering hebben gedaan.
  En het was prettig zaken doen met u !
  Graag tot bij een volgende gelegenheid en hartelijke vaargroeten

  1. Het genoegen was aan mijn kant .
   Ik wens u veel plezier met uw aankoop en behouden vaart !
   Peter Wyffels

 3. Met mijn hand op mijn hart, kan ik zeggen dat de service van de heer Wyffels, de verwachtingen overstijgt. Onze zaak was een duw en trek-spel geworden tussen de verzekeringen onderling. De heer Wyffels heeft zich, ten volle op de zaak gesmeten en zich als een pitbull vastgebeten. Hij liet het hier, als expert, niet na om nét die stap verder te gaan om zo alles toch tot een goed einde te brengen.
  Mijnheer Wyffels, hartelijk dank ! Ik raad u aan iedereen aan!!!

  Geert Roelens – MY Sirene

  With my hand on my heart, I can say that Mr Wyffels’ service exceeds our expectations. Our business had become a push and pull game between the insurance companies themselves. Mr. Wyffels has completely thrown himself into the case and bit himself like a pit bull into the case. As an expert, he did not fail to go that extra mile to bring everything to a good end.
  Thank you very much, Mr Wyffels. I recommend you to everyone !!!

  Geert Roelens – MY Sirene

 4. Hamburg , 7 October 2019

  Dear Peter Wyffels.
  Again we have to thank you for your expertise and great evaluation. Even though we called you „last minute“, the service exceeded our expectations and was very professional. You spared us a lot of headaches with a boat and in the long run a lot of money. We also appreciated your kind advices and took them for possible future purchases to heart. If the opportunity arises we will definitely do business with you again!

 5. Athens – Greece

  Great service!
  We had with Mr. Wyffels another excellent service over here in Greece and superb explanation about the different issues on this boat !
  Together with his negotiating skills, he has always proved to be the best expert for us. He continues to amaze us every time. This man is really worth his money!
  We would recommend him to everyone!
  Many thanks!
  Yacht Charter Greece

 6. Long time reader, first time commenter — so,
  thought I’d drop a comment..

  Your wordpress site is simplistic but very awesome and clear to understand
  Hope you don’t mind me asking
  What theme you’re using? (and don’t mind if I steal it? :P)

  Keep up the good work– and take care of yourself during the coronavirus !

  Justin

 7. Santa Pola , España juli 2020 .
  Degelijk onderzoek .
  Joviaal contact , vlot in omgang en op het eerste zicht eigenlijk onmerkbaar maar Dhr. Wyffels blijkt zéér opmerkzaam voor fouten aan de boot.
  Goede informatiebelichting achteraf met objectieve vooruitzichten.
  Een aanrader !

 8. The service we got was great
  Mr. Wyffels really helps people, who are wishing for buying a boat.
  Also : a lot of interesting and usefull tips and information during and after the survey!
  So glad we bought this boat only after a proper survey. We were even able to negotiate a better price after the thorough explanation and help from Peter!
  Ingaberg Cyrus Bernt

 9. Great service. Very friendly and clearly a real experienced surveyor. We bought our secondhand boat with a 100% confidence after the apporved survey.
  Keep up the amazing efforts and service , Mr. Wyffels !

 10. De heer Wyffels heeft voor ons een aankoop keuring uitgevoerd. Dit was op zeer korte termijn geregeld en een hele aangename ervaring. De boot is uitgebreid geïnspecteerd en we hebben naast het goede nieuws over de staat van de boot ook veel tips en aanwijzingen gekregen over het onderhoud aan de boot.
  Heel erg aan te bevelen!

 11. Net een interessant telefoongesprek gehad met Peter. Ik wil een zeilboot kopen en Peter heeft geheel vrijblijvend al heel wat interessante informatie kunnen verschaffen omtrent het aankopen van een zeiljacht. Uitgebreid, duidelijk en sommige zaken recht to-the-point.
  Wanneer ik een zeiljacht gevonden heb laat ik zeker de aankoopexpertise uitvoeren door de heer Wyffels.
  Ik kan met de info alvast starten met mijn zoektocht!
  Nogmaals grote dank hiervoor!

  Wim De Wannemacker

 12. Ik heb een gesprek gehad met de heer Wyffels i.v.m. een toekomstige aankoop van een zeilboot. Ik ben leek in de zeilwereld en Peter heeft me vrijblijvend interessante tips gegeven.
  Bedankt voor het aangename gesprek !

 13. I had a great experience to what ended being my first sailboat purchase.
  Peter supported me from the beginning, collecting information from the add, pictures, documentation, and survey process.
  He provided me with some valuable advice on the commercial handling with the seller and technical guidance going forward.
  I fully recommend his services !
  Chris Fuchs

 14. Geachte Heer Wyffels
  U bent heel hard bedankt om mijn vragen duidelijk te beantwoorden i.v.m. de buitenboord motor Johnson en waar ik overal terecht kon.
  Zó behulpzaam 🙏🙌 dat is écht fijn.
  Nogmaals bedankt !
  Su Meya Yaman

 15. Peter Wyffels zijn expertise getuigt van een ongeziene professionaliteit. Watersport is een passie en zijn persoonlijke ervaringen spelen hierin uiteraard een grote rol. De manier waarop hij de tegenpartij in gebreke stelde gebruikmakend van een duidelijke én eerlijke argumentatie was indrukwekkend en deed vooral veel deugd.
  Bedankt Peter 👍

  Kristian Van Haute

 16. Graag wens ik mijn positieve ervaring over Peter met jullie te delen. Op de vraag alleen al wat de mogelijkheden waren m.b.t. expertise voor een boot in Spanje kreeg ik een correcte en duidelijke ‘schets’ van wat mogelijk is. Hij spaarde in ieder geval geen moeite om mij op de juiste weg te zetten (waarschuwing incl.) ook al is de expertise niet doorgegaan (en geen aankoop vaartuig ). Alvast dank voor jouw professionele werkwijze.

  Bart O

 17. Peter Wyffels zijn expertise heeft een machine in gang gestoken die ons een veilige en technisch OK drie-daagse tocht heeft gegarandeerd, dus dikke merci hiervoor.

 18. We hebben het genoegen mogen smaken om Peter Wyffels te betrekken bij het televisieproject ‘Willy’s Boot’. Hij heeft ons geweldig geholpen bij zowel het opmaken van de aanvankelijke expertise als bij de verdere opvolging om van de ‘Gent Dolphine’ opnieuw een ‘vaarbare’ boot te maken. Met dank voor het geduld en de passages op onze werf. En ik maak meteen van de gelegenheid gebruik om te melden dat de tv-reeks waarvan sprake volgend jaar wordt uitgezonden op VRT-Canvas. Merci Peter!

 19. Geachte heer Wyffels,
  Van harte dank voor uw deskundig verslag. Uw professionele en grondige aanpak maken het verschil en hebben ervoor gezorgd dat wij een duidelijke en correcte beschrijving hebben van de toestand van ons schip.
  Nogmaals bedankt, met vriendelijke groeten,
  Emiel V.

 20. Ondanks ik geen betalende klant ben heeft Peter Wyffels mij met enorme professionaliteit en kunde bijgestaan om een beslissing te maken. De aankoop van mijn boot is niet doorgegaan mede doordat Peter mij de nodige informatie bezorgde die aantoonde dat deze aankoop niet correct leek te verlopen. Hierdoor werd geen betalende expertise uitgevoerd. Peter is echt betrokken met het welzijn van zijn klanten en/of toekomstige klanten en is betrouwbaar en eerlijk in zijn advies. In geval van een volgende aankoop zal ik dan ook niet twijfelen op zijn expertise te berusten. Hartelijk Dank.

 21. Heel tevreden van de vlotte service. Uitgebreid verslag zag snel in m’n mailbox. Heel aangename manier van omgang, neemt z’n tijd om alles grondig te bekijken. Zeker een aanrader!

  1. Dat is graag gedaan. Al was het héél kort dag, met de vakantie voor de deur was dat enige moment nog de mogelijkheid. Dus gelukt!
   Je kunt nu met een gerust hart genieten van je aankoop.
   Geniet van je prachtige klassieker! Je zal menig mens of watersporter hun hoofd doen omdraaien als je op het water passeert!

 22. Peter heeft mij fantastisch geholpen bij de aankoop van mijn eerste boot. Niet alleen de boot professioneel gekeurd maar ook mij geholpen en ook heb ik veel bijgeleerd tijdes de keuring voor aankoop!

  1. Dat is heel graag gedaan. Belangrijk is dat je een degelijke boot hebt kunnen kopen die beantwoord aan je noden en waar je heel lang geniet zult van hebben. Je hebt een grote interesse en pikt heel snel op heb ik gemerkt wat ik alleen maar kan toejuichen. Ik wens je veel geluk met je nieuwe aanwinst en behouden vaart!
   Peter Wyffels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *