fbpx

Aankoopkeuring

Aankoopkeuring door een maritiem expert of yacht surveyor

Is er schade aan het vaartuig? Hoe zit het met de technische conditie van het pleziervaartuig? Vertrouw je een onderdeel van jouw boot niet? Op deze vragen kunnen wij jou door middel van een aankoopkeuring  het antwoord geven

Liefde maakt blind.

Als potentiële koper heb je geen 100% ” klaar zicht ”  op de zaak. Je bent  verliefd! Je hebt de boot van je dromen gevonden en wilt niets liever dan deze zo snel als mogelijk te kopen! Wow! Even terugspoelen… De boot van je dromen is niet alleen een mooi schip qua lijn en design , maar vooral een degelijk schip. Toch? En voor een correcte prijs. Ook toch ?

osmose onderzoek maritieme expertise
osmose ( polyesterrot) van het onderwaterschip ondanks antifoulling …

Bij de aankoop van een (gebruikt) vaartuig moeten verschillende elementen met een objectieve kijk gecontroleerd of nagezien  worden. Wij, maritieme experts en yacht surveyors, voeren een voor jou objectieve aankoopkeuring  van dek tot onderwaterschip, van boeg tot achtersteven uit.

Na onze objectieve keuring stellen we een uitgebreid rapport op waarin we alle onderzochte onderdelen op een rijtje zetten, inclusief foto’s.

Taxatie -of keuringsrapport

Dit keuringsrapport wordt standaard in het Nederlands opgemaakt, mits meerprijs ook verkrijgbaar in het Engels, Frans, Duits of Spaans. Na de aankoopkeuring vindt u het expertise rapport in uw mailbox, en indien gewenst op papier.

Je zoekt een degelijke boot voor een correcte prijs. Of niet soms?

Bespaar grote sommen geld , door een miskoop te voorkomen. De som die wordt neergeteld is meestal een bedrag van lange jaren sparen en dromen.
Laat deze droom dan ook geen nachtmerrie worden !
Normaal gezien worden de ontdekte imperfecties alsnog opgelost door de verkoper of wordt er een minwaarde afgetrokken van de vraagprijs . In elk geval is er normaliter een regeling of compensatie als er gebreken zijn die op voorhand niet gekend waren. Of gaat de verkoop gewoon niet door , wat soms ook een goeie beslissing is !

aankoopkeuring taxatie boot maritieme expertise
uit het water halen is altijd een goeie zaak voor een aankoopkeuring